gnesta strand

Vid Frösjöstrand mitt i Gnesta

I centrala Gnesta, ett stenkast från tågstationen, i trevlig miljö med sjöutsikt ligger Gnesta Strand Konferens.

Endast 37 min tågfärd från Stockholm Centralstation med tåg. Från Skavsta Flygplats åker man flygbuss till Södertälje (25 min) sedan tåg (10 min).

Den ena lokalen ligger på övervåningen till restaurangen och den andra i ett vackert rum med burspråk och kakelugn i Sjövillan, båda med utsikt över Frösjön och utrustade med whiteboard och projektor.

Ett välrenommerat kök serverar mat från á la cartemenyn fem dagar i veckan. Här finns en stor matsal och en mysig inglasad veranda med utsikt över Frösjön.
På sommaren går det utmärkt att sitta ute på den väl tilltagna altanen under äppelträdens svala skugga. Det går också utmärkt att sitta i den mysiga barhörnan och vintertid är den hemtrevliga brasan tänd.

Här är platsen för den perfekta kick-offen eller en spännande konferens som kan blandas med kanotutflykter, långfärdsskridskoturer och cykelutflykter. Beställ gärna vår välfyllda picknickkorg till utflykten.


SNABBFAKTA

Här serveras mat av närproducerade råvaror som följer säsongen.

Öppettider:  mån-fre 11.00-14.00, ons-lör 17.00-23.00, sön och helgdag stängt

Gnesta Strand
Margretedalsvägen 4
646 34 GNESTA

Telefon: 0158-104 54       Webbsida: gnestastrand.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebook: Gnesta Strandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster        Instagram: @gnestastrandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Filtrera aktörer

Konferens