rocklösa gård

Charmigt boende för det lilla eller stora sällskapet

Rocklösa gård, strax utanför Stjärnhov, erbjuder bed & breakfast och stugor att hyra. Det är en häst- och lantgård vid vackra sjön Övre Gällringen. Det stora huset är byggt 2006 i gammal stil. Här finns gott om plats och utanför har du sol hela dagen på den 100 kvadratmeter stora terassen. Från huset ser du sjön som ligger drygt 100 meter bort. Med 10 bäddar och möjlighet till extrasäng ryms den stora familjen eller ett sällskap.

Lillstugan är gårdens äldsta hus och ursprungligen ett timmerhus. Långt tillbaka i tiden var här bygdens telefonväxel installerad. Under åren 2012-13 totalrenoveras stugan till högre standard och är idag på 50 kvadratmeter. Stugan innehåller en bottenvåning med farstu och ett sovloft som man går upp till via trappen på gaveln. På sovloftet finns fyra enkelsängar av bra kvalitet.

Rocklösa gård driver ett litet ekologiskt lantbruk och på gården finns olika sorters djur såsom hästar, höns, ankor och katter. I den lilla gårdsbutiken hittar du ett urval av det allra bästa som produceras i Sörmland med närproducerat och ekologiskt, odlat/uppfött/tillverkat av lokala producenter som värnar om djur och natur. Småskaligt mathantverk när det är som bäst.

SNABBFAKTA

Rocklösa gård straxt utanför Stjärnhov, erbjuder bed & breakfast och stugor att hyra.

Antal bäddar: 18

Rocklösa gård 
646 96 STJÄRNHOV

Telefon: 070-550 11 49 
Mejl: lena@rocklosa.se       Webbplats: www.rocklosa.se Länk till annan webbplats.

Filtrera boendetyper

Bed & Breakfast

Slott

Stugor

Vandrarhem