Skyttåsa skog

Skyttåsa skog — värt en omväg

Stanna en dag, en vecka eller ännu längre. På Skyttåsa Bed & Breakfast bor du lika fräscht, bekvämt och ståndsmässigt som på ett bättre hotell, men ändå så mycket mysigare och mer personligt. Naturligtvis kan du beställa en stadig lantfrukost.

Här är luften ren, tyst och stillsam. Det är 600 meter till närmaste sjö där du kan bada och ro. Genom skogen går en mängd små grusvägar, bra för promenader, cykel- och ridturer. Till närmaste tätort, Gnesta eller Laxne är det 20 minuter med bil.

Välj mellan Annexet och Långa Längan

Här finns det totalt åtta bäddar fördelade på fyra rum i två olika byggnader: Annexet och Långa Längan.

I Annexet är inredningen lite enklare men här har varje sovrum sitt eget kompletta badrum med WC och dusch. Dessutom ingår tillgången till den Stora salen.

I Långa Längan har du aningen högre standard genom en något exklusivare inredning och ett av de två sovrummen har sin egen toalett i direkt anslutning. Ett gemensamt, komplett badrum med WC och dusch finns bara ett par steg ut i korridoren och delas alltså av de två sovrummen. Ett exklusivt vardagsrum och ett välutrustat lantkök finns här också. Dessutom har Långa Längan inte mindre än två uteplatser i varsitt väderstreck.

SNABBFAKTA

Skyttåsa är i grunden en jordbruksfastighet och idag närmast en hästgård. Platsen har anor bakåt till 1700-talet, men många av byggnaderna är byggda senare.

Antal bäddar B&B:  8
Veckoboende: 7-8 personer

Skyttåsa skog 1
646 95 BJÖRNLUNDA

Telefon: 070-247 47 35 eller 072-890 33 66       
Webbplats: skyttasa.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Facebook: Skyttåsa B&B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.      

Filtrera boendetyper

Bed & Breakfast

Slott

Stugor

Vandrarhem