ÖSTER MALMA

En vildare plats mitt i sörmland för spännande möten

Konferens på naturnära platser som på Öster Malma skapar alltid en avspänd atmosfär och du kan koncentrera dig på uppgiften att skapa ett gott möte.

Till ditt förfogande står moderna konferenslokaler med all utrustning, en förstklassig viltrestaurang och ett naturnära boende.

Vågar vi sedan locka med en gemytlig slottsmiddag, en pubkväll i källarvalven och oförglömliga aktiviteter runt våra egna skogar och sjöar… Personlig service med äkta omtanke ser vi som en självklarhet.

Låt Öster Malma inspirera till kloka ställningstaganden. Välkommen till en levande konferensmiljö!

Rätter tillagade från naturens eget skafferi, skogarna och sjöarna i närheten gör Öster Malma till en restaurang utöver det vanliga. Lika viktigt som att maten är regional och närodlad är även hanteringen av köttet. Det vilda köttet tas om hand av Öster Malmas eget viltslakteri. Köket har ett gott anseende, mycket tack vare de duktiga viltkockarna i restaurangköket. Det finns också en vällagad vegetarisk meny med närodlade grödor. Här avnjuter ni en vällagad lunch. Det står alltid något vilt på menyn men naturligtvis finns det alltid ett alternativ. Som sig bör finns en riklig salladsbuffé.


SNABBFAKTA

Rätter tillagade från naturens eget skafferi med viltkött direkt från eget viltslakteri.

Öppettider:  dagens lunch 11.30-14.00

Öster Malma
611 91 NYKÖPING

Telefon: 0155-24 62 28       Webbsida: ostermalma.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Facebook: Öster Malma Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.        Instagram:


Filtrera aktörer

Konferens