Rocklösa gård

Gör något trevlig med dina arbetskamrater

Nu är det många företag som börjar upptäcka hur uppskattad en gourmetvandring är hos sina anställda och bokar både med och utan boende i anslutning till vandringen. Som grupp kan ni själva välja dag och längd på evenmanget.

Rocklösa gård ligger i en helt underbar natur. Här hittar ni tystnaden, lugnet och en avstressande miljö. Landskapet är kuperat och varierat med gamla ekar i hagarna och små åkerlappar. Det finns gammal fin skog att vandra i och 49 sjöar i vår omgivning. Mängder med olika sorters vilda djur och fåglar och både vanliga och ovanliga svampar samt växter trivs i de unika förutsättningarna. Alla årstider är lika fantastiska.

Här på Rocklösa driver vi ett litet ekologiskt lantbruk och på gården finns olika sorters djur så som hästar, höns, ankor och katter. Vår gård ingår i ett Hållbarhets- och kvalitetsmärkningssystem (Swedish Welcome) som just nu utvecklas i Sverige, där vårt arbete med hållbarhet och kvalitet på gården fått omdömet, mycket bra – utmärkt.

Rocklösa ligger endast nio mil från Stockholm och med närhet till många andra utflyktsmål.

Välkommen att dela allt detta med oss.SNABBFAKTA

Kulinarisk gourmetvandring i naturen.

Öppettider:

Lena Gawell
Rocklösa gård
646 96 Stjärnhov

Telefon: 0158-422 27        Webbsida: rocklosa.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
070-550 11 49

Facebook: Rocklösa gourmetvandring Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.     Instagram: @rocklosa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Filtrera aktörer

Konferens