vy över klämmingen

Text

Klemmingeberg

Fridfullt och avskilt boende intill Sörmlandsleden nära badsjöar

På Klemmingeberg bor du i vacker lantlig miljö med skogen runt omkring. Det är tyst och avskilt och det är som att skogens djurliv kommer lite närmare.

I vår stora stuga, Lavendeln, som är cirka 60 kvm sköter ni er själva under er vistelse. Lavendeln har minst fyra bäddar i form av två sängar och en våningssäng med 120 cm underdel och 90 cm överdel. Det finns kök, badrum med toalett och dusch, matbord, stolar, TV, soffa, kamin, vedspis och privat uteplats med grill och utemöbler. Det finns även en gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Det går att hyra Lavendeln både kortare perioder och några månader i sträck. Lavendeln är perfekt att hyra för par eller familjer som bara vill njuta av varandras sällskap och allt som finns att göra.

Det bästa med Klemmingeberg är att du har nära till det mesta, allt ifrån tysta skogspromenader och vandring på Sörmlandsleden, grillning vid sjön Glådran, bad och båtliv i sjön Klämmingen och kanotutflykter i Marvikarnas naturreservat. Samtidigt finns stadsliv och sevärdheter på bekvämt avstånd i Gnesta med mysiga butiker, restauranger, Stockholm Central nås med fjärrtåget från Gnesta station på cirka 30 minuter eller från Läggesta Station på cirka 35 minuter. Med pendeltåget tar det 60 minuter.

Vårt gästrum, Näckrosen, är ett charmigt rum på 16 kvm med enklare standard utan rinnande vatten och toalett i rummet. I rummet finns två sköna sängar, sänglampor, sängbord, mindre matbord, två stolar, byrå, golvlampa, krokar, större möbel med lådor med köksgeråd för matlagning, kokplattor på mindre ugn, mikro, minikyl, kaffekokare, vattenkokare, hårtork, spegel, tvättfat med kanna, vattendunk, papperskorg mm. Det finns ett gulligt utedass, en mindre duschkabin, ett litet handfat, tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan i ett annat hus. Det finns ett kylskåp i en veranda med tak där det också finns bord och stolar. Näckrosen är perfekt för enskilda gäster, par och vandrare som vill sova i en varm och go säng några nätter.

Klemmingeberg ligger vid Sörmlandsleden etapp 14, cirka 5 km från Skottvångs gruva och cirka 700 meter till sjön Klämmingen där det finns bryggor och strand. En kilometer från stugan passerar utflyktsväg 223 som går mellan Mariefred och Nyköping, en slingrande väg genom den Sörmländska landsbygden med flera härliga utflyktsmål.

Det finns sängkläder och handdukar att hyra. Varmt välkommen att boka en underbar stuga!


SNABBFAKTA

Antal bäddar: 6

Stuga (60 kvm), 4 bäddar med egen dusch och toalett. Gästrum (16 kvm) med egen ingång, två bäddar, utedass, dusch, handfat och kylskåp i ett annat hus.

Det finns sängkläder och handdukar att hyra.

Öppettider: året runt

Laxne, Klemmingeberg
647 92 MARIEFRED


Telefon: 0739-128 659
E-post: klemmingeberg@gmail.com    

Filtrera boendetyper

Bed & Breakfast

Slott

Stugor

Vandrarhem